over ons

POSTEN nordic cuisine – sinds 2023

Uniek in Nederland

In juli 2023 is POSTEN nordic cuisine gestart. Mikael Lindqvist en Ruwan Berculo zijn eigenaar. Het idee voor POSTEN nordic cuisine is ontstaan uit de passie voor gastvrijheid, het tot leven brengen van de Nordic kitchen in Nederland en de liefde voor het creëren van sfeer.

We zijn begonnen in Diever, op de locatie Villa BlauwHemel. Daar is het bedrijf uitgegroeid tot het 2e beste restaurant van Drenthe, volgens TripAdvisor.
Nu verder bouwen. Dichter bij de steden, in het hart van de Koloniën van Weldadigheid. Op een perfecte zichtlocatie in een monumentaal pand.

Posten betekent Postkantoor in het Zweeds. Een logische naam voor het pand dat gebouwd is als Postkantoor van Frederiksoord en Vledder.

hart van de proefkolonie

Frederiksoord

Frederiksoord wordt een van dé culturele hotspots van Drenthe. Gelegen temidden van de Nationale Parken Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld.

Er wordt volop geïnvesteerd. Museum de Proefkolonie verdubbelt in omvang. De locatie van de voormalige Tuinbouwschool wordt geheel opnieuw ontwikkeld.
Evenementen als het Corso Frederiksoord, Paard en Erfgoed en de Lentefair van Dagblad van het Noorden zetten Frederiksoord stevig op de kaart.

Er valt van alles te doen en te beleven. Nabij en wat verder in de omgeving. Er is volop cultuur, natuur en avontuur in en rondom Frederiksoord. Check de Top-11 must see’s!

Villa BlauwHemel Shakespeare

landelijk bekend Theater

Shakespearetheater Diever

10 kilometer verderop ligt het Shakespeare theater, waar William Shakespeare al sinds 1946 tot leven wordt gebracht. Geniet van modern theater gebaseerd op de eeuwenoude verhalen van Shakespeare.

Shakespeare theater Diever beschikt over een prachtig openluchttheater en het Globetheater, een replica van de befaamde Globe in Londen. Hier beleef je het hele jaar door de mooiste toneelstukken. Uniek in de lage landen.

Kijk voor meer informatie op www.shakespearetheaterdiever.nl.

kom werken bij ons

kom werken bij ons

Vacatures POSTEN nordic cuisine

Wil jij deel uitmaken van ons sfeervolle en vrolijke team en kan jij niet wachten om te werken op deze bijzondere plek? Aarzel dan geen moment en reageer op één van de openstaande vacatures bij POSTEN nordic cuisine in Frederiksoord!

We bieden eveneens boeiende stages en leerwerkplekken in de keuken en/of het restaurant voor nieuwsgierige leerlingen en studenten.

De volgende vacatures vullen we momenteel graag in:

  • Sous-Chef
  • Medewerker Bediening

vacature

Sous-Chef

Contractvorm

  • Fulltime en Parttime
  • Leerling-kok (in opleiding)
  • onbepaalde tijd
  • Zomerseizoen
  • Weekends

Rapporteert aan

Directeur F&B en Chef-kok Mikael Lindqvist

Functie-eisen
Je bent startend in het vak en reeds of binnenkort in het bezit van de benodigde diploma’s.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een dynamische, groeiende en kansrijke omgeving. Wij zijn een startend horecabedrijf dat zich onderscheidt in de markt. Er is volop ruimte voor initiatief. Salaris marktconform, in lijn met de Horeca-CAO.

Profiel

Wij zoeken een creatieve, startende kok. Jij krijgt energie van werken in een team en contact met gasten. Je bent nieuwsgierig en hebt een stevige ambitie om je het vak van Kok eigen te maken. Doorzettingsvermogen is belangrijk, net zoals het hebben van geduld, om je te kunnen ontwikkelen op een snelheid die voor jou passend is.

Taken

  • Werken in shifts in zowel de warme- als koude keuken.
  • Inbreng leveren voor de te voeren kaart, menu’s e.d. Volgen van trends en ontwikkelingen en in staat zijn deze naar onze formule te vertalen.
  • Kwaliteitsbewaking; Waarborgen dat alle voorschriften op het gebied van hygiëne bewaakt worden.

Aanvang
In overleg

Solliciteren en Informatie
Wij ontvangen van geïnteresseerde kandidaten graag een CV met motivatiebrief per e-mail.
Meer info en/of solliciteren? Neem contact op met Mikael Lindqvist:
06 28 80 59 88 | Mikael@restaurantposten.nl


vacature

Medewerker Bediening

Contractvorm

  • Fulltime & Parttime
  • Bepaalde en onbepaalde tijd
  • Zomerseizoen
  • Weekends

Rapporteert aan

Restaurant Manager

Functie-eisen
Je hebt reeds ervaring in de horeca c.q. kiest er graag voor om met hard werken en plezier invulling te geven aan dit vak. Werken in de bar vraagt om ervaring in het bereiden van warme en koude dranken. We helpen het je eveneens graag leren doen.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een dynamische, groeiende en kansrijke omgeving. Wij zijn een startend horecabedrijf dat zich onderscheidt in de markt. Er is volop ruimte voor initiatief. Salaris marktconform, in lijn met de Horeca-CAO.

Profiel

Wij zijn op zoek naar collega’s voor de bar en/of bediening, die beschikken over gastvrijheid in het hart en een commerciële spirit. Jij krijgt energie van werken in een team en contact met gasten. Je bent nieuwsgierig en op de hoogte van de laatste trends omtrent eten en drinken. Flexibiliteit, vrolijkheid en integriteit kenmerken jouw persoonlijkheid.

Taken

  • Werken in shifts in de bediening en/of de bar.
  • Kwaliteitsbewaking; Waarborgen dat alle voorschriften op het gebied van hygiëne bewaakt worden.
  • Mede-verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële targets voor wat betreft klanttevredenheid en omzet.

Aanvang
In overleg

Solliciteren en Informatie
Wij ontvangen van geïnteresseerde kandidaten graag een CV met motivatiebrief per e-mail.
Meer info en/of solliciteren? Neem contact op met Mikael Lindqvist:
06 28 80 59 88 | Mikael@restaurantposten.nl

werken BIJ ons

Natuurlijk! bij POSTEN nordic cuisine
Smaakmakers van het Noorden